Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

S.C. PENSIUNEA TELEPTEAN S.R.L., cu  sediul in comuna Ocna Sugatag, str. Unirii, nr. 1C, judetul Maramures, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Extindere pensiune pe orizontala si schimbare de functiune din pensiune turistica in vila turistica, propus a fi realizat in comuna Ocna Sugatag, str. Unirii, nr. 1C, judetul Maramures.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Maramures, din localitatea Baia Mare, str. Iza, nr. 1A, in zilele de luni - joi intre orele 8-16/30 si vineri intre orele 8-14, si la sediul beneficiarului.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Maramures.

 

Oferte Speciale de Sarbatori

 

OFERTA PAŞTE 2020

Intrare: 17 aprilie; Ieşire: 21 aprilie; 5 zile/4 nopţi.

 

Oferta noastră cuprinde: pensiune completă, masă festivă de Paşte cu mâncăruri tradiţionale, transportul la mânăstirea Bârsana la slujba de Înviere ...

Citește mai departe...
Situată la ieșirea din Ocna Șugatag, aproape de stațiunea balneară și la doar 20 de kilometri de pârtiile de ski din Cavnic, Pensiunea Teleptean*** oferă condiții deosebite de cazare, relaxare si petrecere a timpului în orice sezon. Aflată în mijlocul Maramuresului, este tabăra perfectă pentru organizarea de circuite și vizite la cunoscutele obiective turistice maramureșene.

Sanatate


Stațiunea Ocna Șugatag este situată la o altitudine de 490 m, având ca factori naturali de cură:

- ape minerale clorurosodice concentrate

- bioclimat sedativ de crutare

 

Indicații terapeutice


- afecțiuni reumatismale degenerative (spondiloză cervicală, dorsală si lombară, artroze si poliartroze)

- afecțiuni reumatismale abarticulare (tendinoze, tendomioze, tendoperiostoze; afectiuni post-traumatice)

- afectiuni neurologice periferice

- afectiuni ginecologice


1 2
3 4

 

Complementar tratamentului din statiune, Centrul Terapeutic TIBULEAC PLANT oferă, la cabinetul propriu sau la pensiune, tratamente de medicină alternativă precum fitoterapie, reflexoterapie, presopunctură si masaje speciale. Specialitatea casei - masaj cu o cremă multiplant productie proprie, realizată din 36 de plante.

 

Ski


Cavnic, localitate situată în Muntii Gutâi, la doar 20 km sud de Ocna Sugatag. Zăpada este prezentă din decembrie până în aprilie.

Pârtii

- La Icoană - trei pârtii de schi si o pârtie de sănii gonflabile, nivel scâzut si mediu, teleschi si babylift, snowboarding.

- Roata - pârtiile au o lungime cumulată de 6 km: un traseu pentru începători de 1,9 km, 2,3 km de pârtie cu dificultate medie, si o pistă de 2,1 km pentru avansati.

- Pârtiile pornesc de la o altitudine de 950m până la 1260m cu o înclinare medie de 20%.

- Pârtiile sunt nivelate la standarde europene.

- închirieri echipamente

- aproximativ 220 perechi de schiuri si 10 plăci

- lectii Ski/Snowboard Pro.

Cazare hoteluri pensiuni 1 2 3 4 5
Cazare Maramures